Tłumiki i katalizatory

Szukasz porady związanej z samochodem? Zajrzyj tutaj.
Awatar użytkownika
Zachariasz

Tłumiki i katalizatory

Post autor: Zachariasz »

Zdarzyło wam się zamawiać tłumik, katalizator bądź inną część do układu wydechowego przez internet? Interesuje mnie to, bo trafiłem niedawno na ofertę sklepu Pamaku, która wygląda naprawdę korzystnie cenowo. Słyszeliście o tym sprzedawcy? Polecacie?
Awatar użytkownika
Kasjusz

Re: Tłumiki i katalizatory

Post autor: Kasjusz »

No pewnie, że znam Pamaku. Zamawiałem tam filtry cząstek stałych, a ostatnio nawet katalizator do mojego Nissana. Serdecznie polecam, bo te części to porządna jakość i sprawne działanie. Zero problemów.
Deroń

Post autor: Deroń »

Natomiast jeżeli będziecie na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru dobrej jakości części do samochodów, czy maszyn rolniczych, w tym również wykonywanych regeneracji to na pewno warto tutaj wymienić firmę https://arcoore.com/ w przypadku których będziecie mogli liczyć na wysokiej jakości układy chłodzenia cieczy, oleju, spalin czy powietrza. Jednocześnie o czym warto wspomnieć sama regeneracja jest wykonywana poprzez specjalną kąpiel odbywającej się w zaprojektowanej do tego maszynie myjąco-regenerującej dzięki czemu w prosty sposób można przywrócić np. katalizator do żywych.
tómbriner

Post autor: tómbriner »

Ja ostatnio rozglądałem się za firmą, która zajmuje się skupowaniem starych katalizatorów. W końcu zdecydowałem się na ofertę https://www.schredder.pl/oferta/kataliz ... -spalinowe i mogę polecić ich również wam. Firma ta ma swoją siedzibę w Dąbrowie Górniczej.
Bartekś

Post autor: Bartekś »

Ja ze swojej strony polecam zapoznać się z oferta firmy http://www.dpf.net.pl/kontakt/ , która zajmuje się profesjonalnie takimi działaniami jak reganeracją katalizatorów dla serwisów samochodowych, klientów indywidualnych. Dobrze mieć taki namiar ja długo szukałem takiej firmy a oni uratowali mi sytuację.
Awatar użytkownika
larmia

Post autor: larmia »

samej mi się jeszcze nie zdarzyło zamawiać, bo zwykle ten temat ogarnia mój serwis ferrari kraków. naprawiam i serwisuje u nich auto od wielu lat i moje auto bardzo rzadko zalicza jakies naprawy. a gdy sie takie zdarzaja to nie sa jakos bardzo wymagajace. moj mechanik szybko sie z nimi uwija i ja moge znow jezdzic samochodem.
Awatar użytkownika
Doubler

Post autor: Doubler »

Jeśli chodzi o katalizatory to w wielu przypadkach element ten jest sporo wart. Warto sprawdzić jego cenę i ewentualnie pomyśleć nad sprzedażą, szczególnie jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że taką część i tak trzeba co jakiś czas wymieniać. Nawet zużyty katalizator jest sporo wart, a cennik katalizatorów pozwoli na sprawdzenie dokładnej kwoty.
ODPOWIEDZ