Gdzie kupić świece?
Gdzie kupić tanie i oryginalne części samochodowe? Polecamy sklepy z częściami do samochodów Renault, Fiat, Toyota, BMW, Mercedes i innych.
- dorian69
Gdzie kupić świece?
Siemka
Zdarza wam się zamawiać świece zapłonowe przez internet? Pytam, bo szukam namiarów na sprawdzony sklep online z tego rodzaju częściami. Przychodzi wam do głowy jakiś, jaki możecie mi polecić?
- Wahid
Re: Gdzie kupić świece?
Największy wybór świec zapłonowych jest w sklepie swiece-zaplonowe.pl i tam polecam robić zakupy. Mają też cewki zapłonowe, fajki, klucze i nasadki. Asortyment może i jest niedrogi, ale jakość nie budzi żadnych zastrzeżeń.
minecraft jj joker
minecraft jj joker
-
Ańka
Post autor: Ańka »
---------------------------------------->https://crystal-candles.com/pl/ Macie może świece z tego sklepu? Może ktoś podzielić się swoją opinią?
_______________________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________________
-
Maryś
Post autor: Maryś »
A ja polecam https://www.expert.auto.pl/, dostępne u nich produkty mają bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Ostatnio kupiłem komplet świec BRISK Silver, które posiadają już zmniejszoną przerwę pomiędzy elektrodami, a w wyniku tego, że elektroda centralna jest wykonana ze srebra, to dają iskrę już przy 11 kV (testowane)
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Majsterkowanie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Dom i ogród
- ↳ Ceny paliw
- ↳ GPS, nawigacja, lokalizacja pojazdów
- ↳ Hobby
- ↳ Sporty motoryzacyjne
- ↳ Finansowanie auta
- ↳ Auta do ślubu